Bancuri

Bancuri, vorbe de duh, peroratii, cugetari ... etc ...

Bancuri

Mesajde doru pe 22 Iun 2009, 12:34

La un azil de nebuni se iveste un control
-De ce va aflati aici? ii intreaba pe pacienti.
-Pentru ca avem gratii la ferestre si usile sunt incuiate ca altfel plecam noi de mult !
:lol:
-Domnule doctor, se roaga un nebun dintr-o rezerva, va rog sa-l mutati pe vecinul meu in alt salon...Se crede caine!
-Si v-a muscat?
-Nu, ma foloseste drept hidrant!
Doi nebuni se distreaza spunandu-si ghicitori:
-Ce-l intorci seara, te trezeste dimineata si la pranz il pui in ciorba?
-Nu stiu...
-E ceasul...
-Ceasul?! Tu pui ceasul in ciorba?
-Da, pentru ca e ceasul meu si fac ce vreau cu el...
Un nebun se chinuia sa descalceasca un sul de lana.
-Ce faci acolo? intreaba alt nebun.
-Ia, tot caut sa dau de celalalt capat...
-Cauti degeaba, ca l-am taiat eu!
Bula la psihiatru.
-Ce v-a adus la mine?
-Domnule doctor, eu ma cred caine, dar nimeni nu ma crede!
-Eu te cred...Mars de aici javra!
-Domnule doctor, sunt disperat, nimeni nu vrea sa stea de vorba cu mine!
-Urmatorul!
doru

Re: Bancuri

Mesajde soso pe 10 Ian 2010, 22:14

cica e unu condamnat la inchisoare pe viata si e dus la penitenciarul unde urma sa isi ispaseasca pedeapsa. dupa ce se inchide usa celulei si realizeaza el ca acolo o sa isi petreaca restul zilelor, se deprima amarnic si incepe sa planga. unu detzinut mai batran vine la el si il interaba:
- de ce plangi?
-aici in hruba asta o sa imi petrec restul vieti!!!!!! inchis!!!!v o sa innebunesc!!!!!!!!!!! aceeasi rutina in fiecare zi!!!!
-stai linistit . o sa te obisnuiesti. nu e chiar asa de rau. avem tot felul de activitati. vineri si sambata seara avem disco: muzica , dans, ba , cateodata, ne dau astia si de baut. duminica seara culturala: teatru cu trupa skepsis. luni e ziua de tenis, marti seara biliard, miercuri seara de poker. da ' auzi, esti homosexual?
-nu.
-atunci nu o sa iti placa ziua de joi.

-
soso

Mesajde baltazar pe 29 Apr 2010, 18:08

Dupa ce a examinat-o temeinic pe domnisoara, ginecologul spune:
- Deci, cand va vedeti sotul asta-seara ...
- Nu sunt maritata domnule doctor!
-Atunci, cand va vedeti logodnicul ....
- Nu sunt nici logodita...
- Sa zicem atunci, prietenul ....
- Nu am nici un prieten si, pana acum, nu am avut nimic cu vreun barbat!
Ganditor, doctorul se duce la geam si priveste in zare. Saturandu-se sa stea cu picioarele in sus, duduia intreaba:
- La ce priviti atat de atent domnule doctor?
- Astept un pic! Ultima data cand s-a intamplat ceva asemanator, a aparut la rasarit o stea!

Vine primul fiu acasa:
- Tata, da-mi cinci milioane ca am lasat-o pe una gravida
Vine si al doilea fiu:
- Tata, da-mi sapte milioane ca am lasat-o pe una gravida.
Vine si fiica:
- Tata, am ramas gravida...
Tatal, in sinea lui> "In sfarsit se mai si incaseaza!

Un tip isi conduce nevasta la aeroport. La despartire, ea il intreaba ce ar dori sa-i aduca.
- O italianca.
Peste 2 saptamani ea se intoarce si dupa imbratisarile de rigoare, barbatul o intreaba unde-i cadoul lui.
- Ce cadou?
- Italianca!
- A...am facut tot ce am putut, acum trebuie sa asteptam 9 luni sa vedem daca e fata.

-Bubulino , de cand a murit Bula , te vad mereu pe strada cu un negru. E prietenul tau?
-Nu , il folosesc doar in perioada de doliu.

O familie de tineri merge in vizita la niste prieteni mai in varsta. Se aseaza la masa sa manance. Batranul ii zice sotiei: - Luceafarul meu, adu felul intai. Dupa ce termina batranul zice: - Frumoasa mea, adu felul doi. Dupa ce termina, batranul ii zice sotiei: - Iubirea mea, adu desertul.
Dupa masa femeile merg la bucatarie iar barbatii raman singuri. Tanarul il intreaba pe batran:
- Cum de reusesti dupa atatia ani sa-i mai spui cuvinteasa frumoase?
- Sa mor de mai stiu cum o cheama.

La un cabinet stomatologic particular are loc urmatorul schimb de replici:
- Imi cereti cinci sute de mii de lei pentru extractia unei masele, doar pentru cinci minute de munca?
- Daca doriti, o extrag intr-o ora.

O gorila intra într-un bar si cere o bere rece. Barmanul îi da o bere rece si îi cere 200.000 de lei.Gorila Dupa ceva timp, barmanul cauta sa intre în discutie cu gorila:
-Stii,pe la noi prin bar nu a fost niciodata o gorila..
-Nici nu ma mir,la preturile astea..

Discutii animalesti Discu?ie între o vac? ?i vi?elul ei:
- Gata, de azi s? nu te mai prind c? te mai caut? Ghi??!
- De ce, mama?
- De-aia.
- De ce?
- P?i m?-sa e o scroaf?, taic?-su e un porc.
- Dar, mam?, ?i tu esti o vac?.
- Da, dar tat?l t?u a fost veterinar.

O masina se loveste brutal de o caruta. In urma accidentului calul si carutasul sunt raniti destul de grav. Politistul vine la fata locului si vazand calul chinuindu-se, intr-un acces de mila, il impusca. Apoi se indreapta catre carutas cu pistolul in mana si il intreaba:
- Si dumneavoastra sunteti ranit?
- Nu, nu! Doamne fereste, asa de bine nu m-am simtit niciodata!...
baltazar

salut
baltazar

7:41 AM 4/29 Dupa ce a examinat-o temeinic pe domnisoara, ginecologul spune: - Deci, cand va vedeti sotul asta-seara ... - Nu sunt maritata domnule doctor! -Atunci, cand va vedeti logodnicul ..... - Nu sunt nici logodita... - Sa zicem atunci, prietenul .... - Nu am nici un prieten si, pana acum, nu am avut nimic cu vreun barbat! Ganditor, doctorul se duce la geam si priveste in zare. Saturandu-se sa stea cu picioarele in sus, duduia intreaba: - La ce priviti atat de atent domnule doctor? - Astept un pic! Ultima data cand s-a intamplat ceva asemanator, a aparut la rasarit o stea!
7:42 AM 4/29 Vine primul fiu acasa: "Tata, da-mi cinci milioane ca am lasat-o pe una gravida". Vine si al doilea fiu: "Tata, da-mi sapte milioane ca am lasat-o pe una gravida". Vine si fiica: "Tata, am ramas gravida".. Tatal: "In sfarsit se mai si incaseaza!"
7:44 AM 4/29 Un tip isi conduce nevasta la aeroport. La despartire, il intreaba ce ar dori sa-i aduca. - O italianca. Peste 2 saptamani ea se intoarce si dupa imbratisarile de rigoare, barbatul o intreaba unde-i cadoul lui. - Ce cadou? - Italianca! - A...am facut tot ce am putut, acum trebuie sa asteptam 9 luni sa vedem daca e fata.
7:45 AM 4/29 -Bubulino , de cand a murit Bula , te vad mereu pe strada cu un negru. E prietenul tau? -Nu , il folosesc doar in perioada de doliu.
7:46 AM 4/29 O familie de tineri merge in vizita la niste prieteni mai in varsta. Se aseaza la masa sa manance. Batranul ii zice sotiei: - Luceafarul meu, adu felul intai. Dupa ce termina batranul zice: - Frumoasa mea, adu felul doi. Dupa ce termina, batranul ii zice sotiei: - Iubirea mea, adu desertul. Dupa masa femeile merg la bucatarie iar barbatii raman singuri. Tanarul il intreaba pe batran: - Cum de reusesti dupa atatia ani sa-i mai spui cuvinteasa frumoase? - Sa mor de mai stiu cum o cheama!
7:46 AM 4/29 La un cabinet stomatologic particular are loc urmatorul schimb de replici: - Imi cereti cinci sute de mii de lei pentru extractia unei masele, doar pentru cinci minute de munca? - Daca doriti, o extrag intr-o ora.
7:47 AM 4/29 O gorila intra într-un bar si cere o bere rece. Barmanul îi da o bere aburinda si îi cere 200.000 de lei.Gorila Dupa ceva timp,barmanul cauta sa intre în discutie cu gorila: -Stii,pe la noi prin bar nu a fost niciodata o gorila.. -Nici nu ma mir,la preturile astea..
7:47 AM 4/29 - Ce le reproseaza o blonda copiilor ei ? - Mi`am luat de la gura ca sa va fac pe voi !
7:48 AM 4/29 Discutii animalesti Discu?ie între o vac? ?i vi?elul ei: - Gata, de azi s? nu te mai prind c? te mai caut? Ghi??! - De ce, mama? - De-aia. - De ce? - P?i m?-sa e o scroaf?, taic?-su e un porc. - Dar, mam?, ?i tu esti o vac?. - Da, dar tat?l t?u a fost veterinar.
7:49 AM 4/29 O masina se loveste brutal de o caruta. In urma accidentului calul si carutasul sunt raniti destul de grav. Politistul vine la fata locului si vazand calul chinuindu-se, intr-un acces de mila, il impusca. Apoi se indreapta catre carutas cu pistolul in mana si il intreaba: - Si dumneavoastra sunteti ranit? - Nu, nu! Doamne fereste, asa de bine nu m-am simtit niciodata!...
baltazar

Înapoi la De la lume adunate